IBTM World bevestigt sprekers van Amazon, TikTok en Canva



IBTM World heeft de eerste details onthuld van het nieuwe Exceptional Experiences-programma.Het toonaangevende evenement voor de meeting- en evenementenindustrie keert van 19 tot 21 november terug naar de iconische Fira de Barcelona.

Dit jaar komt het event met een bijzondere toevoeging: titanen uit de MICE-industrie zullen met afgevaardigden in gesprek gaan over de kracht van AI, het belang van samenwerking met het publiek, de waarde van het opbouwen van merken, de voordelen van het benutten van belangrijke gegevens en de voordelen van het ontwikkelen van een marketingstrategie rond face-to-face interactie.

Het programma is ontworpen om baanbrekende oplossingen te presenteren om interne evenementenprofessionals en marketeers te helpen evenementervaringen te creëren die de bedrijfsgroei stimuleren. Het programma zal in twee delen worden opgesplitst. De eerste, op dag één van IBTM World, zal bestaan ??uit een exclusieve workshop op uitnodiging voor senior executives, VP's en invloedrijke leiders uit verschillende sectoren.

Ongeëvenaarde kennis
Op dag twee vindt het Exceptional Experiences Forum plaats op de Main Stage, te beginnen met ‘Cre-AI-tivity as the new events game-changer: voel de angst, maar doe het toch (en zie de resultaten)’. Deze sprankelende sessie, georganiseerd door Lesly Simmons, hoofd Community Innovation bij Amazon, en Paula Medeiros, Global Media Project Manager bij Palo Alto Networks, zal onderzoeken hoe de toepassing van kunstmatige intelligentie verkeerd wordt begrepen. Op basis van hun ervaringen uit de eerste hand zullen Lesly en Paula uitleggen welk verschil AI kan maken voor zakelijk succes als het vroeg wordt toegepast en op de juiste manier wordt gebruikt.

Lizzie Dale, VP Marketing bij WPP Plc, zal een discussie volgen en deelnemen aan de discussie over de kracht van evenementen om marketinguitgaven te genereren. Met de titel 'De business case maken voor face-to-face: hoe krijg je meer investeringen voor evenementen', zullen Lizzie en anderen zich verdiepen in het nieuwste IPA Bellwether-rapport, waarbij ze de sterke behoefte aan persoonlijke betrokkenheid onderzoeken die bedrijven tonen, en ontdekken hoe interne evenementenprofessionals zich blijven inzetten voor face-to-face interactie als buitensporige marketingmogelijkheid.

Deskundig inzicht
Evenementleiders zullen het podium betreden om te analyseren welke metingen ertoe doen in de zee van statistieken die evenementprofessionals tot hun beschikking hebben. Tijdens deze tot nadenken stemmende sessie, getiteld ‘De winst op de korte termijn en de winst op de lange termijn: ontcijferen wat er echt toe doet als het om meten gaat’, zullen leiders van evenementen hun persoonlijke ervaringen delen met het omzetten van gegevens in boeiende verhalen die investeringen genereren.

Vervolgens is het de beurt aan marketingprofessionals om hun wijsheid te delen in een stimulerende sessie met de titel ‘Elke keer het publiek eerst: mensen naar uw evenementen lokken door er de hele tijd naar te luisteren’. Het zal onderzoeken hoe marketingprofessionals inzichten gebruiken om hun ervaringsstrategie te onderbouwen, en pleiten voor het belang van goed luisteren naar klanten voordat ze iets anders doen. Sprekers zullen gedetailleerd beschrijven hoe deze fundamentele regel een gesprek op alle platforms creëert en resulteert in een vliegwieleffect van SEO, organisch verkeer, data-opbouw en een verhoogde conversie van bezoekers naar evenementen.

Ervaring van wereldklasse
Jimmy Knowles, Global Head of Experiential bij Canva, en Madolyn Grove, Head of Creator Community bij TikTok, sluiten het Exceptional Experiences Forum af met een blik op merkopbouw. In een boeiende sessie met de titel 'Bouw een evenementmerk van wereldklasse op en breid het uit – wat onderscheidt goed van geweldig?', zullen ze beargumenteren dat merkwaarde het belangrijkste immateriële bezit van een bedrijf is, en hun ervaringen delen met het creëren van een sterk mondiaal merk. Voorstellen die in de loop van de tijd gelijkheid zijn blijven opbouwen met alle belanghebbenden.

Claudia Hall, Exhibition Director bij IBTM World, zei: “Dit mag dan het inaugurele uitje van Exceptional Experiences zijn op IBTM World, maar met ons scala aan baanbrekende sprekers en onze toewijding om de uitdagingen te verlichten waarmee interne evenementenprofessionals en marketeers worden geconfronteerd, weten we dat het is er een waar de afgevaardigden dol op zullen zijn.

“Meer dan iets anders streven we er onvermoeibaar naar om ervoor te zorgen dat IBTM World echte waarde biedt voor de deelnemers. Daarom kunnen we niet wachten tot interne evenementenprofessionals en marketeers de tastbare inzichten en oplossingen ontdekken die een aanzienlijk verschil zullen maken in hun werkzame leven, en hun ervaring van de show naar een hoger niveau tillen met een programma uitsluitend gewijd aan het voorzien in hun behoeften.”
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World Fira de Barcelona Amazon TikTok Canva Vakbeurs Barcelona
Algemene voorwaarden | privacy statement