Stijlvol vergaderen op een centrale locatie



Vergaderen saai? Niet op een stijlvolle locatie als Greenport Center Sevenum. Wil je verzekerd zijn van een gastvrije ontvangst, gratis parkeren en een fantastische setting voor betekenisvolle bijeenkomsten? Maak dan snel eens kennis met deze mooie locatie.

Kleinschalig
Klein maar fijn! Dat móet de gedachte zijn geweest bij het realiseren van vergaderlocatie Greenport in Sevenum. Voor kleine gezelschappen kan je hier terecht in één van de 5 sfeervolle meeting rooms om te vergaderen, overleggen, ontmoeten, brainstormen en coachen. Een boardmeeting van 12 personen of een vertrouwelijke stafmeeting van 6 personen; de zalen zijn precies afgesteld op het juiste aantal om niet te ruim maar zeker ook niet te krap te zitten.
Lounge
Toch een groter gezelschap? Dan kan je uitwijken naar de ruime lounge voor bijvoorbeeld trainingen tot 40 personen. Maar ook voor zakelijke ontmoetingen, je werkplek of ontspanning gedurende de vergadering; de lounge verwelkomt je met open armen! Hier vind je comfortabele loungestoelen, werktafels en een koffiecorner. Ingericht met sfeervolle beplanting, vloerkleden en accessoires moet je je hier wel thuis voelen. Deze uitnodigende ruimte biedt veel natuurlijk daglicht door de hoge raampartijen.
Arrangementen
Je kunt naar keuze een smakelijke lunch bestellen als break bij een 8-uurs arrangement of als start of afronding van een halve dag vergaderen. Maar ook voor een werkplek in onze lounge kan je een arrangement boeken via een dagpas. Ongestoord je mail bijwerken of je afspraken inplannen is geen straf op deze locatie.
Breaks
In de lounge vind je de gehele dag zoete en hartige snacks om weer op te laden voor het vervolg van de meeting. Even de benen strekken of juist neerploffen op de loungestoelen, een break tussendoor is een must! Met een sfeervol achtergrondmuziekje en de uitstekende service van onze meeting host begin je weer vol energie aan het vervolg van je dag.
Bereikbaarheid
Dankzij de uitstekende bereikbaarheid is dit dé locatie om jouw meeting centraal in het land te plannen. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur én een zeer attente verzorging gedurende de dag weet je zeker dat het jouw gasten aan niets zal ontbreken. Check de website of laat je verrassen tijdens een site visit, de koffie staat klaar!
 
Kijk voor meer informatie op www.greenportcenter.nl
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Greenport Center Sevenum

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement