Kindermann GmbH bezegelt samenwerking met Heuff Sound & Vision B.V. in Nederland



Kindermann, Duitse leverancier en fabrikant van conferentie- en mediatechniek, is een samenwerking aangegaan met de gerenommeerde AV-distributeur Heuff in Nederland. Dit is een volgende belangrijke stap in de internationale expansiestrategie van Kindermann.

Heuff is een gevestigde AV-distributeur die haar klanten in de Benelux echte toegevoegde waarde biedt. Enerzijds selecteert het bedrijf zijn leveranciers volgens strenge kwaliteitscriteria en is het exclusief importeur van diverse hoogwaardige audiovisuele merken. Anderzijds krijgen resellers deskundig advies en uitgebreide ondersteuning bij hun projecten.

Kindermann heeft zijn productportfolio voortdurend uitgebreid en ontwikkeld. Vandaag de dag biedt het Duitse bedrijf, met eigen productiefaciliteiten in Beieren, een breed scala aan professionele oplossingen, van tafelverbindingspanelen tot beugels en interactieve flat panels. Het draadloze communicatiesysteem Klick&Show is bijzonder populair. Het K-FX Plus model, de krachtigste basiseenheid en 4K zender tot nu toe, is onlangs gelanceerd in een nieuw design. Universeel gebruik en connectiviteit, intuïtieve bediening en innovatieve functies maken Klick&Show K-FX Plus een handige all-round tool voor vergaderingen.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Kindermann. We waren meteen onder de indruk van de kwaliteit van de producten en het gemak van installatie en gebruik. Dit is een ideale aanvulling op ons portfolio en opent nieuwe mogelijkheden voor onze resellers,” zegt Willem Bakker van Heuff.

“Expansie in de Benelux is erg belangrijk voor ons. We zijn dan ook erg trots dat we met Heuff een sterke en competente distributiepartner hebben binnengehaald,” zegt Gerhard Zawatzki, Head of Sales International, Kindermann GmbH.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Kindermann Heuff congrestechniek AV Willem Bakker Gerhard Zawatzki
Algemene voorwaarden | privacy statement