Industrial Studios omgedoopt tot 'Act Eventstudios'



Met trots introduceert Industrial Studios haar nieuwe naam: Act Eventstudios, voor de gloednieuwe eventlocatie op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Deze locatie belooft het kloppende hart te worden van evenementen in onder andere het domein van Energie-en Milieutechnologie (EMT), Cleantech, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe naam en locatie markeren het begin van een nieuw tijdperk voor Cas van Horck en Robert van den Tooren, die de handen ineenslaan als eigenaars van deze modern industriële en duurzame eventlocatie.

Nieuwe locatie, nieuwe naam
De nieuwe eventlocatie kenmerkt zich door een moderne, industriële uitstraling en een uniek ontwerp. Het oude industriële karakter van het casco is behouden, daaromheen is een moderne duurzame laag toegevoegd. Act Eventstudios bevindt zich in het centrum van de energietransitie en duurzaamheid. Dankzij de strategische ligging is er een naadloze verbinding mogelijk met de innovatieve bedrijven op het park. Waar nieuwe verbindingen en samenwerkingen ontstaan. De nieuwe locatie verdient dan ook een nieuwe naam die beter past bij de identiteit. Act Eventstudios staat voor actie, rebelsheid en daadkracht.

Einde van een tijdperk voor Industrial Studios
Voor Industrial Studios betekent dit het einde van een tijdperk. Toen de coronapandemie fysieke evenementen abrupt tot stilstand bracht, speelden Nightlife Productions, nu DutchAV, en Industriepark Kleefse Waard direct in op deze verandering. Samen bouwden ze een volledig plug-and-play studio voor het organiseren van online evenementen, en later hybride evenementen; Industrial Studios. Naarmate de wereld weer openging, groeide de vraag naar meer en grotere evenementen. De afgelopen drie jaar is er dan ook gebouwd aan een nieuwe, veelzijdige en duurzame eventlocatie. Van één studio naar een locatie met negen zalen; bij Act Eventstudios is alles mogelijk, van intieme vergaderingen tot evenementen met 750 bezoekers.

Act Eventstudios is per januari 2024 een zelfstandige onderneming en daardoor huurder bij IPKW. Cas van Horck en Robert van den Tooren, eigenaren van Act Eventstudios. Over het nieuwe tijdperk: “Als organisatie geloven we in de kracht van evenementen om verandering te stimuleren en gemeenschappen te versterken, met een blijvende impact tot gevolg. Wij bieden het canvas voor " Your Act, Your Event! "Onze transformatie naar Act Eventstudios weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie, en ons verlangen om een 
positieve impact te hebben op de wereld om ons heen." 

Voor meer informatie over Act Eventstudios en haar diensten, bezoek de gloednieuwe website www.acteventstudios.nl of neem contact op Robert van den Tooren en Cas van den Horck.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Industrial Studios Act Eventstudios IPKW Industriepark Kleefse Waard Arnhem Eventlocatie Studio
Algemene voorwaarden | privacy statement