MPI Nederland: MPI Zomerborrel



 

Beste eventprofessionals, MPI Nederland nodigt je uit om de zomer in stijl af te sluiten met onze zomerborrel op dinsdag 20 augustus bij het prachtige Leonardo Hotel in Vinkeveen. Dit unieke evenement biedt een ideale gelegenheid om te ontspannen, te netwerken en inspiratie op te doen in een prachtige setting.


Het Leonardo Hotel in Vinkeveen is een uitzonderlijke locatie aan de Vinkeveense Plassen. Dit luxe hotel biedt niet alleen een prachtig uitzicht over het water, maar ook moderne faciliteiten en een rustgevende sfeer. Met de ligging direct aan de snelweg en voldoende eigen parkeerplaatsen, is het hotel zowel voor zakelijke als sociale evenementen perfect bereikbaar.

Een bijzonder kenmerk van het hotel is koffiebar Vink, waar nautische details en gerecyclede materialen samenkomen in een stoer en robuust interieur. De muren zijn bekleed met houten latten, gemaakt van gerecyclede appel- en perenkratten; maar liefst twaalfduizend kistjes werden hiervoor gebruikt. Dit is een prachtig voorbeeld van circulaire economie en draagt bij aan de unieke charme van de locatie.

Tijdens de zomerborrel bieden we een exclusieve rondleiding door het Leonardo Hotel. Ontdek de stijlvolle vergaderzalen, de serene plekken aan het water en de verborgen parels van het hotel. Leonardo Hotels zal ons de bijzondere details en mogelijkheden van deze prachtige locatie laten zien.

Om de netwerkervaring nog leuker en effectiever te maken, introduceren we de Meet & Connect game. Deze interactieve en boeiende game is ontworpen om op een speelse manier nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande relaties te versterken. Laat je verrassen en inspireren door deze unieke ervaring, de perfecte ijsbreker om de middag mee te beginnen!

Programma

-15:30 - 16:00: Inloop
-16:00: Kick-off
-16:10 - 16:30: IJsbreker en netwerk/meeting game: Meet & Connect
-16:30 - 18:00: Rondleiding en borrel

Op het zonnige terras, speciaal ingericht voor zakelijke events, genieten we van drinks & bites. Ervaar de luxe en rust terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes in goed gezelschap.

Meld je aan voor de MPI Zomerborrel: mpinetherlands.swoogo.com/mpizomerborrel2024


Over MPI Nederland

MPI Nederland is de nationale vakvereniging voor iedereen binnen de eventsector. Of je nu supplier of organisator bent, een locatie, bureau of je eigen bedrijf vertegenwoordigt; wij verbinden de verbinders, ongeacht je leeftijd, ervaring of kennisniveau. Dat doen we met hoogwaardige content en inhoudelijke events die prikkelen en ruimte geven voor (persoonlijke) ontwikkeling. Daarmee kijken we veelvuldig buiten de grenzen van onze eigen branche en presenteren we inspiratie op een internationaal level. We bieden onze community van ruim 2000 eventprofessionals een platform voor kennisdeling en ontmoeting. En met het MPI Global netwerk van ruim 13.000 actieve leden bieden we daarnaast grenzeloze business opportunities en kennis op wereldwijde schaal.

 

MPI Event Pass

Bezoek je regelmatig de evenementen van MPI Nederland, dan weet je hoe waardevol deze bijeenkomsten zijn. Niet alleen doe je hier kennis, inspiratie en ideeën op. Ook kom je hier in contact met je branchegenoten. Voor zowel MPI-leden als niet-leden is er een mogelijkheid om een MPI Event Pass aan te schaffen.

Voordelen van een MPI Event Pass:

-Toegang tot alle MPI events en borrels in 2024
-Een flinke korting op de originele tarieven
-Indien je zelf niet kan, mag je een collega sturen
-Slechts één factuur voor alle events in 2024

Met een Event Pass heb je recht op deelname aan de MPI-events in 2024. Ben je op een van de data verhinderd of is de inhoud van een event interessanter voor één van je collega's of relaties? Hij of zij is, MPI lid of niet, van harte welkom om in jouw plaats deel te nemen. Via de website van MPI kun je direct een Event Pass aanschaffen. Wil je liever vooraf een factuur die door jullie boekhouding betaald kan worden, kan dit ook. Heb je vragen over het MPI Event Pass of interesse in het MPI Lidmaatschap, neem dan contact op via info@mpiweb.nl.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Nederland Leonardo Hotel Vinkeveen
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement